Nosaltres

Callís és una pastisseria de tradició familiar xocolatera de més de 200 anys d’història, situada a Olot, terra volcànica de la Garrotxa.

Els orígens es remonten abans del 1816, quan la primera de les 7 generacions dels Callís que han estat al càrrec va obrir les portes, al bell mig del Casc Antic, davant de l'església Sant Esteve. Els valors de l'artesania i la tradició han preserverat. Dos segles després Callís és referent en rebosteria de màxima qualitat.

I precisament la qualitat en la matèria prima ha estat sempre el punt de partida, juntament amb la tècnica i l'experiència de molts anys. La flama del forn de llenya que encara perdura de la primera pastisseria dota al producte dels seus aromes naturals. I la dedicació, precisió i sensibilitat del Manel i el seu equip otorguen un equilibri excel·lent i infalible a les constants creacions. El savoir faire de la Mª Angels, la Mireia & co fan la resta.

Per més informació: Callis és membre de varies cooperatives i finques individuals que cultiven grans de cacau arreu del món, des dels penya-segats de Madagascar fins a les exhuberants selves tropicals d'Amèrica Central.

Dades curioeses: El gegant que figura al nostre escut representa al besavi del Manel, actual pastisser.

 

 

Experiència